fbpx

A BI ESSE - +355692065800

verified

A BI ESSE

(Shqip) A BI ESSE sh.p.k. është një shoqëri shqiptaro – italiane e themeluar në vitin 1995 në Tiranë, si ndër të parat kompani show more

+355 42 407 290 / +355 42 407 291

Nr. 73,, Rr. 28 Nentori, 1051 Kashar,, Tirane

http://www.abiesse.al

Mon

08:00 AM - 05:00 PM

Tue

08:00 AM - 05:00 PM

Wed

08:00 AM - 05:00 PM

Thu

08:00 AM - 05:00 PM

Fri

08:00 AM - 05:00 PM

Sat

08:00 AM - 03:00 PM

Sun

Closed All Day

(Shqip) A BI ESSE sh.p.k. është një shoqëri shqiptaro – italiane e themeluar në vitin 1995 në Tiranë, si ndër të parat kompani ndërkombëtare në tregtinë e materialeve elektrike në Shqipëri, pjesë e Grupit BI ESSE themeluar në Itali në vitin 1980 dhe zgjeruar më tej në Republikën Çeke, Rumani e së fundmi edhe në Kosovë. Shoqëria A BI ESSE sh.p.k. ka për objekt të aktivitetit të saj importimin e gjithë gamës së materialeve elektrike, duke u mbështetur në më shumë se 100 prodhues prestigjozë nga Italia, Franca, Gjermania, Spanja, Greqia, etj. Gama që A BI ESSE mbulon në më shumë se 20 vite, me profesionalitet të lartë në treg nis me instalime civile dhe industriale,sisteme inteligjente, ndriçim teknik dhe dekorativ të brendshëm e të jashtëm, deri tek turbinat hidroelektrike dhe panelet fotovoltaikë.

Create your rate

No ratings to display.

send us a message

[recaptcha id:ko class:ko]

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial