Arkiva

Break Bar – Almex Contract Furniture

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Break Bar është një banak i ndritshëm, me një sistem modern, modular dhe të gjithanshëm. Një produkt nga Almex Contract Furniture, ai është ideal të përdoret si banak për bare ose si recepsion. Falë dimensionit të tij, Break Bar është një banak funksional dhe i kompletuar, i cili ndriçon të gjitha llojet e hapësirave, përfshirë dhe zonat e vogla. Ai përshtatet në mënyrë të përkryer dhe me pajisjet e tjera shoqëruese dhe të ndritshme nga e njëjta linjë si Break Line, Break Corner dhe Ice Bar.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”12144″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ky banak modular me shkëlqim është zgjedhja e përkryer për evente dhe organizime, për të krijuar një dizajn të veçantë dhe elegant. Break Bar është në dispozicion në dritën e bardhë, dhe mund të personalizohet me logo ose imazhe sipas rastit, duke siguruar një produkt unik, që identifikohet lehtësisht.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12149″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_single_image image=”12145″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: slidedesign.it[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment