Arkiva

Arkspace, a space for architects

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Jemi shumë  mirënjohës për të gjithë ndjekësit tanë, për mbështetjen, këshillat dhe kritikat gjatë gjithë rrugëtimit të Pikark.
Për të krijuar një komunitet të mirëfilltë me arkitektë dhe dizajner, prej Korrikut  2019 në një bashkëpunim me Abiesse, Dromeas, Almex dhe Legrand, kemi hapur dyert e ARKSPACE,  hapësirë dedikuar kujtdo arkitekti , dizajneri apo që studion në këto fusha, të këtë mundësinë të shfrytëzojë këtë ambjent për të punuar për projektet personale.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8165″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8168″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Dëshira është të krijojmë ambjentin e duhur për të punuar, së bashku me të tjerë profesionistë nga ku mundet të lindin dhe bashkëpunime, mendime dhe të krijohet një komunitet ku emëruesi i pëbashkët është pasioni për arkitekturën dhe dizajnin! Arkspace është projektuar të ndihmojë në zhvillimin e arkitektëve gjatë profesionit të tyre dhe si urë lidhëse midis profesionistëve![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8172″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8170″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Përveç mundësisë për të punuar, në Arkspace organizohen një sërë aktivitetesh si workshops, evente rreth arkitekturës dhe dizajnit, takim me arkitektët shqiptar dhe jo vetëm, takim me studentët e arkitekturës dhe/apo dizajnit, etj .
Nëse jeni Freelancer, student dhe punoni në mënyrë të pavarur, Arkspace ju mirëpret nga e Hëna në të Premte në orën 9:00- 19:00, dhe të shtunën nga ora 9:00- 15:00.
Postacionet e punës nuk mundet të blihen dhe shërbimi është pa pagesë, ju duhet vetëm të na lini kontaktet tuaja duke na informuar në [email protected]

Ju mirëpresim![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8173″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8162″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]