Arkiva

Apartment Lighting – Bedroom

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Dhoma e gjumit, mund të themi, është dhoma më intime në një shtëpi. Asgjë nuk flet për personalitetin tuaj më shumë se sa një dhomë gjumi. Që nga pikturat që zbukurojnë muret deri tek mobiljet që mbushin hapësirën – ajo është një strehë e ëmbël e stilit tuaj unik dhe meriton një ndriçim të veçantë, për ta bërë këtë hapësirë ​​të rehatshme, komode dhe të ngrohtë.

Ndriçimi është një nga faktorët më të rëndësishëm që kontribuon në dizajnin e përgjithshëm të një dhome gjumi. Ekzistojnë një sërë opsionesh unike të ndriçimit të dhomës së gjumit, për të krijuar efekte që variojnë nga dramatike dhe romantike, e deri te relaksuese dhe funksionale. Mund të përdorni ndriçues në stile dhe finitura të ndryshme, për qëllime dekorative ose funksionale.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”12025″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

LLOJET E NDRIÇIMIT NË DHOMAT E GJUMIT

[/vc_column_text][vc_column_text]Këtu janë disa nga llojet kryesore të ndriçimit modern të dhomës së gjumit:

Ndriçimi i përgjithshëm
Ndriçimi i ambjentit
Ndriçimi specifik
Ndriçimi i theksuar
Ndriçimi me spote
Ndriçimi dekorativ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12015″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Më poshtë ju sjellim llojet e ndriçuesve për dhomat e gjumit, si dhe disa produkte të markës Flos nga Abiesse Lighting, me të cilët ju mund të eksperimentoni:

1. Ndriçues tavani – Nga llambadarët e cilësisë së lartë deri te ndriçuesit e varur ultramodern, sfera e llojeve të ndriçuesve në këtë kategori është e pabesueshme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12019″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12018″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]2. Ndriçues muri – Ndriçuesit e murit mund të transformojnë me të vërtetë karakterin dhe ambientin e një dhome gjumi, duke i shtuar asaj një sasi të caktuar sharmi dhe elegance.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12021″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]3. Ndriçues tavoline – Ndriçuesit e vjeter të tavolinave kanë dëshmur se për vite me rrallë janë transformuar për të sjellë modele klasike, funksionale dhe kompakte. Një ndriçues tavoline afër shtratit është një domosdoshmëri absolute![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12016″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]4. Ndriçues toke – Në rast se po kërkoni të theksoni ndriçimin e dhomës së gjumit me diçka vertikale dhe të gjatë (fjalë për fjalë), ekzistojnë një sërë modelesh moderne të ndriçuesve të dyshemesë që mund të zgjidhni.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12014″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]5. Ndriçim dollapi – Ky lloj i ndriçimit modern mund të ndriçojë vende të thella në pjesët e dollapit tuaj ose poshtë kabineteve.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]6. Ndriçimi linear (me shinë) – Një nga format ose stilet relativisht të reja të ndriçimit, ndriçuesit me shinë janë bërë për dhomat moderne të gjumit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12033″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: usa.flos.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]