Arkiva

WOODALUX INNOVATIVE MATERIAL FROM ALUMIL

[vc_row][vc_column][vc_column_text]WOODALUX
Një material  inovativ për mbrojtje nga drita  dhe dekorativ për  të krijuar ndërtesat bashkëkohore.[/vc_column_text][vc_column_text]PËRSHKRIMI

Një produkt inovativ i bazuar në profile alumini të mbuluar me material të përbërë prej druri me cilësi premium. Ideal për hijëzim dhe për aplikime dekorative, të cilat ofrojnë pamje natyrale, të qëndrueshme për ndërtesat, sidomos nëse i referohemi banesave në bregdet.

Rrjeta dekorative, dërrasa të veshjes vertikale dhe horizontale, pjergulla dhe gardh rrethues, si dhe trajtohen si një material ndërtimi me shumë qëllime.
Woodalux është një kombinim i jashtëzakonshëm i veshjes së aluminit dhe drurit të përbërë, një produkt inovativ me cilësi premium. Shtresa e jashtme përbëhet nga 20% pluhur druri dhe 70% polietilen plus 10% ingradues të tjerë që përputhen me standardet ‘REACH’(Chemicals – Environment – European Commission)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13842″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]PËRPARËSITË

  • Nuk ka nevojë për mirëmbajtje në kontrast me drurin
  • Ekstremisht rezistent ndaj faktorëve të kalbjes së drurit (kripa, insektet kalben) dhe kushtet e vështira të motit
  • Estetikë natyrale dhe e ngrohtë në kontrast me aluminin e veshur
  • Zgjat shumë më tepër sesa sublimimi i drurit, pa u zbehur kur vendoset drejtpërdrejt në rrezet e diellit
  • F i lejon gjatësi dhe lartësi shumë më të mëdha
  • Mund të lakohet, nuk prishet dhe qëndron drejt
  • Shumëllojshmëri të gjerë sa i përket profileve, ngjyrave dhe aplikimeve
  • Material ndërtimor me shumë qëllime, i lehtë për t’u trajtuar
  • Inovativë dhe diferencues në treg

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13836″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]KARAKTERISTIKAT

Woodalux nuk kërkon mirëmbajtje dhe është jashtëzakonisht rezistent ndaj faktorëve të degradimit të drurit, si dhe kushteve të motit.
Në krahasim me aluminin, ai ofron një rezultat më natyral dhe të ngrohtë, si dhe izolim termik akustik më të mirë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13837″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]PËRMIRËSIMI ESTETIK TË  GODINËS ME NJË PAMJE NATYRALE

Profilet e Woodlux janë të përshtatshme për ndërtimin e strukturave  mbrojtjëse ndaj rrezeve të diellit dhe përmirësojnë estetikën dhe efiçencën e energjisë së ndërtesave. Vendosur horizontalisht ose vertikalisht,  ato krijojnë mbështjellje elegante perimetrale dhe shërbejnë si një alternative me vlerë  për arkitekturën bashkëkohore.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13838″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]ZGJIDHJA E DRITAREVE ME GRILA

Përveç fasadave dekorative dhe stukturave hijëzuese të ndërtesave, Woodalux mund ta përdorni për zgjidhje interesante për pergola, rrethime dhe struktura të tjera.
Këto riga prej druri ruajnë të njëjtën formë dhe ngjyra drejt në formë me kalimin e kohës.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13839″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]ZGJIDHJE PER PERGOLA

Vendosur horizontalisht, vertikalisht ose në pozicion të këndshëm, kornizat prej druri ofrojnë hijëzim në një mënyrë elegante dhe natyrale.

Këto struktura janë të përshtatshme për klimën e vendit tonë. Rekomandohen të përdoren gjithashtu për banesat në bregdet për shkak të kushteve dhe fleksabilitetit që ofrojnë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Më shumë info : 

Për më shumë info rreth produkteve të Alumil  kliko këtu :

ose vizitoni faqen e Alumil[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]