Arkiva

ALUMIL: Minimal Sliding insulated system SUPREME S650 PHOS

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

SUPREME S650 PHOS

[/vc_column_text][vc_column_text]Sistemi i dyerve të aluminit me rrëshqitje dhe izolim termik, SUPREME S650 PHOS, është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera me linja minimale të kornizës së aluminit. Sipërfaqet masive elegante të xhamit ofrojnë funksionalitet të lartë, performancë dhe dizajn arkitektonik minimal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14164″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Avantazhet e sistemit SUPREME S650 PHOS nga Alumil:

 • Tre alternativa në dispozicion për instalim në dysheme, instalim mbi dysheme dhe instalimin të fshehur plotësisht (Versioni SUPREME S650 PHOS Eklips)
 • Përmirësim i dritës natyrale në sajë të dizajnit minimal të sistemit dhe sipërfaqeve të gjera të xhamit
 • Kursime të larta të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
 • Niveli i lartë i sigurisë
 • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
 • Lehtësi maksimale e përdorimit dhe funksionalitet i lartë
 • Lehtësi aksesi sipas specifikimeve për personat me nevoja të kufizuara dhe fëmijët
 • Shumëllojshmëri e gjerë e tipologjive
 • Ideale për hapësira të gjera
 • Cilësi e jashtëzakonshme me performancë të certifikuar
 • Rritje e ngarkesave statike dhe funksionalitetit në rast të kushteve të rënda të motit

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14165″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]