Arkiva

ALUMIL: Supreme S700 Insect Screen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

SUPREME S700: Zgjidhje e re e përparuar me rrjetë të varur minimaliste, mbrojtëse ndaj insekteve.

[/vc_column_text][vc_column_text]Sistemi me ngritje dhe rrëshkitje, SUPREME S700 përfaqëson gjeneratën e re të sistemeve të një niveli të lartë të ALUMIL që mbulojnë hapësira të gjera me kërkesa specifike. Ky sistem me cilësi të lartë tani është kompletuar me mbrojtjen e tij ekskluzive ndaj insekteve ose rrezeve të diellit (nëse aplikohet një rrjetë më e trashë), pasi seria SUPREME S700 është pasuruar me një rrjetë të re insektesh të varur nga lartë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14057″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Mund të instalohet me prag standard ose me prag të ulët dhe përshtatet në mënyrë të përkryer me profilin e ngushtë ndërlidhës të sistemit, pa ndikuar në dukshmëri. Rrulat e trefishta të dizajnuar në mënyrë speciale së bashku me profile më të forta, rrisin qëndrueshmërinë dhe funksionalitetin e rrjetës kundra insekteve, duke e bërë atë një zgjidhje ideale edhe për hapësira më të gjera. Një tipar domethënës shtesë që kompleton sistemin S700, në mënyrë që të jetë i pajisur plotësisht gjatë periudhës së verës, duke siguruar mbrojtje të gjithanshme nga faktorët e jashtëm (insektet, pluhuri, dielli), pa kompromentuar rehatinë dhe estetikën e lartë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14058″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14059″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]AVANTAZHET:

 • Lehtësi maksimale në përdorim dhe funksionalitet i lartë, i kombinuar opsionalisht me lëvizje automatike.
 • Dritë natyrale e bollshme falë sipërfaqeve të gjera të xhamit.
 • Kursim i lartë i energjisë falë efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë.
 • Niveli i lartë i sigurisë.
 • Izolim mjaft i mirë i zërit.
 • Lehtësi në lëvizje.
 • Shumëllojshmëri e gjerë e tipologjive dhe zgjedhjeve.
 • Cilësi e jashtëzakonshme me performacë të certifikuar.
 • Rritje e ngarkesave statike dhe funksionale në rast të kushteve kritike të motit.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14060″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment