Arkiva

Allofarchi Illustration Competition

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Në këtë epokë të artë të vizatimeve post dixhitale, platforma Allofarchi shpall konkursin e parë të ilustrimeve arkitektonike. Një epokë ku vizatimet tona origjinale duhet të kenë një format prezantimi të qartë për t’u bërë më të lexueshme nga shikuesi. Allofarchi ju fton të paraqisni ilustrimin tuaj më të mirë rreth një “HAPËSIRE ARKITEKTURORE“. Ky është shansi juaj për të nxjerrë në pah më të mirën e stilit tuaj.

KUSH MUND TË MARRË PJESË?

Të gjithë ata që i përkasin komunitetit të mrekullueshëm të dizajnit mund të marrin pjesë në këtë konkurs, pa asnjë kufizim. I HAPUR PËR TË GJITHË artistët, arkitektët dhe ilustruesit.

AFATI I FUNDIT:

4 Tetor 2020

Deri në 12:00 PM (IST)

Nuk kërkohet asnjë regjistrim, apo ndonjë tarifë për të. Thjesht shkarkoni PDF nga linku i dhënë dhe mund ta hapni atë në formate të ndryshme. Linkun dhe informacione shtesë rreth konkursit e gjeni KËTU

E-mail:

[email protected]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment