Arkiva

A CHARMING VALENTINE TABLE

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Love comes from the stomach! If are celebrating your Valentine with a special dinner,  for sure you already have an idea of the food to cook, but to have a clear impact you want to create at your partner, we are proposing some romantic table decoration ideas  curated in detail, from colors to its design and we garantee a perfect dinner on this special day.
Just forget the classic red San Valentine table! We are pretty confident that a more special night will be if you choose unique elements to create a better table setting for your loved one!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”” el_id=”” el_class=”” css=””]

Dashuria fillon nga stomaku. Nëse jeni duke menduar të përgatisni një darkë  speciale për Ditën e Shën Valentinit,  duhet të keni një ide se çfarë impakti doni të krijoni tek partneri juaj. Nëse nuk jeni ende të sigurt, ne ju sugjerojmë disa ide dekorimi për tryezat tuaja romantike të cilat janë të kuruara në detaje ngjyra dizajn dhe do ju garantojnë një darkë të përsosur për këtë ditë.
Harrojeni tavolinën e kuqe klasike për ditën e Shën Valentinit! Ne jemi shumë të sigurtë që do të keni një përvojë shumë më të veçantë në darkë nëse ju përmbahemi elementëve unikë për të krijuar vendosjen më të mirë të tryezës për të dashurin tuaj.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5859″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

A table set  Inspired by nature,  Jellies by Patrizia Urquiola. The faint, delicate and accessible transparent colours are suitable for furnishing  a  creative and original table.
“A three-dimensional coloured world for the table, a touch and sight bring cut crystal to mind. They live outdoors and play with light refractions.”

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Një tryezë e frymëzuar nga natyra, shtruar me setin “jellies” nga  Patrizia Urquiola, i cili me  ngjyrat e zbehta, delikate dhe të transparente janë të përshtatshme për të patur një tryezë  origjinale ose dhe klasike.

Nje botë tredimensionale për tryezën tuaj me një set që të sjell në mendje kristalet e prera ku rrezet e  dritës luajnë duke reflektuar mbi këto siperfaqe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5861″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

In case you have a more modern style, “Namaste” plates fromJean-Marie Massaud!  are the right for you!  An organic and asymmetric design that calls to mind the idea of flat stones and an all-natural colour scheme. The plates can be matched to create mellow tone-on-tone nuances or more bold contrasts.
 The dishes’ natural palette of black, grey, beige and orange enable the plates to stand alone, be matched or contrasted.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Po nëse jeni pak me modern në shije, pse mos të përdorni setin Namaste nga Jean-Marie Massaud! Një dizajn organik dhe asimetrik, frymëzuar nga natyra,duke krijuar idenë e gurëve të sheshtë dhe skema me ngjyra natyrore.
Pjatat  mund të kompozohen për të krijuar nuanca të përafërta  ose për të krijuar  kontraste më të guximshme.
Konceptuar në një gamë të ngjyrave natyrale: e zezë, gri, ngjyrë bezhë dhe portokalli, pjatat mund të përputhen për të krijuar nuanca të këndshme ose kombinime me dy tone

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5866″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5867″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Don’t forget the candles![/vc_column_text][vc_column_text]

Candle lights, tempting and provocative fragrances, and charming  colors  are   important details to complement your  Valentine table and  are brought to you by  Kartell Flangrances, with an elegant design from Ferruccio Laviani.
Oyster designed by Ferruccio Laviani is a rich candle of generous proportions in an elegant box. With its smooth surfaces and softened corners, it reflects light and colours in a uniquely charming manner.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Mos harroni qirinjtë![/vc_column_text][vc_column_text]

Dritat e qirinjve, aromat tunduese e provokuese, ngjyrat ndjellëse të gjitha këto detaje për ta plotësuar tavolinën dhe mbrëmjen tuaj na i sjell Ferruccio Laviani me koleksionin  elegant të Kartell Fragrances.
Oyster projektuar nga Ferruccio Laviani është një qiri i pasur me përmasa bujare në një kuti elegante. Me sipërfaqet  të lëmuara dhe qoshet e zbutura, ky qiri  pasqyron dritën dhe ngjyrat në mënyrë  të veçantë tërheqëse.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5868″ img_size=”medium” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5877″ img_size=”medium” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]If you want to enjoy your meals more than once, take a look at Interior Design, on the 3rd floor of the ETC and make every evening more attractive![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Nëse doni ti  shijoni vaktet tuaja në këtë dizajn, hidhini një sy pranë Interni Design, në katin e 3 të ETC dhe bëjeni çdo mbrëmje më joshëse![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5862″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment