Arkiva

5 most liked projects on Pikark

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

2019 ka qenë një vit i mbushur plot me projekte arkitektonike të reja dhe të suksesshme, duke filluar nga shtëpitë, pallatet, muzet, shkollat, hotelet, interior design dhe shumë të tjera. Për të festuar ardhjen e vitit të ri, ne po hedhim një vështrim mbi projektet më të pëlqyera të vitit në Pikark. Pavarsisht larmisë së tyre, ka një gjë që të gjitha këto projekte kanë të përbashkët: arkitektura e shkëlqyer. Mund ta gjeni se kush e zë vendin e parë?

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”9747″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  1. Shkolla Fillore dhe e Mesme Servete Maçi nga Studioarch4

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9313″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

2. Kulla e Arnume nga Plis Atelier

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9744″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

3. Gatsby eat&drink nga V arkitekturë studio

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7736″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

4. Park Gate nga X-Plan Studio

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8135″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

5. Cantilever House nga Markingplan architecture

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9749″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment